Power to the pieper


In samenwerking met Boomerang Agency. Een 208 pagina’s tellend kookboek met 70 verschillende aardappelrecepten.

heineken

 

Ontwerp van tent-achterwand voor Heineken welke op het Defqon1 festival staat.

Engelbertha Hoeve

Engelbertha Hoeve wilde graag een kerstmailing en waren al druk bezig om een kerstman te regelen die in hun tuin gefotografeerd moest worden. Via een interview in het Leids Dagblad waarin onder andere gesproken werd over beeldbewerking kwamen ze met mij in contact.

Naast de vraag om de kerstman in hun tuin te photoshoppen, heb ik ook de mailing ontworpen. Het logo, wat al 25 jaar oud was, heeft ook een opfrisbeurt gekregen.

HEINEKEN

Ontwerp voor de uitnodiging voor Heineken’s Global Bartender Finals. Dit is een internationale zoektocht naar de beste Heineken Star Serve Bartender van de wereld. Na de voorrondes in Nederland gaan de 12 beste Star Serve bartenders strijden voor de nationale titel.
De winnaar gaat Nederland vertegenwoordigen in de Global Final.

De uitnodiging werd verstuurd naar alle Heineken Star Serve barren in Nederland. In de kaart zit een scherm waarop een promofilm start zodra je de kaart opendoet.

Koekenberg Van Vuuren

Ontwerp van de website voor Koekenberg Van Vuuren. Het bouwen van de site is gerealiseerd door Steven Boot, in samenwerking met Lined.

 

Time Trevler

Time Trevler is een innovatief, jong groeiend bedrijf dat zich sinds 2008 bezighoudt met tijd-, uren- en ritregistratie. De techniek is nu verwerkt in een handige App waarvoor ik het ontwerp heb mogen maken.

Rabobank

Gepersonaliseerde uitnodiging voor Rabobank Schiphol Oost.

Nieuwe Energie

Nieuwe Energie is een karakteristiek pand dat onderdak biedt aan drie gebruikers: Opvang Thuis- en Daklozen, Huis van Communicatie en het kantoor met woonwinkel voor Portaal Leiden. Items die ik hier voor ontworpen heb zijn onder andere de website, email-nieuwsbrief, huisstijl, folders, mappen en bewegwijzering.

Credifixx

Opvallende autobestickering voor een incassoburo.